FORRYTTER PÅ SOLBERGFOSS NATURGÅRD

Å være forrytter her hos oss er først og fremst et tilbud til de som rir på kurs her. Evnt til ERFARNE voksne som tenker på hestens beste og behandler hesten på den måten jeg vil at hestene behandles på. Man skal ha det trivelig med hesten, ikke på bekostning av hesten. 

 Å være forrytter her innebærer å ta seg av hesten den/de dagene som er avtalt. Da møkker man en full, evnt to halvfulle trillebærer med møkk ute på utegangene. Se møkkeskjema i stallen. Man tar inn hesten og steller og saler den opp. rir man tur.  Etter tur skal man sale av, stelle hesten og gi den mat. Stallen skal feies før du drar hjem. Ridelærer Sandra vurderer om du kan ri alene eller må ha med en forelder.

 Det er ikke anledning å ri på bane eller trene hesten på annen måte når du er forrytter her.

Å ha ansvar for en hest en dag koster kr. 150 per gang. Dropin forrytter kr. 200 per gang. Hestene er tilgjengelig for forrytterordning fredager, lørdager og søndager. Man blir enig om en eller flere faste dager. For eksempel en, to eller tre dager per helg. Evnt to eller tre dager annenhver helg. Faktureres annenhver mnd. 

Innimellom må fórhesten brukes av Sandra til diverse oppdrag den dagen du er forrytter. Da får man tilbud om å ha en annen hest om tidspunktet Sandra og forrytter skal bruke hesten kræsjer. Det er mulig å bytte dag om man skal bort. Bare å sende melding til Sandra 97770514. 

unsplash