Slik begynte det hele!

Sandra har alltid vært inntressert i dyr og spesielt hester. Begynte å ri som åtteåring og har aldri sluttet med det! Kjøpte hest for konfirmasjonspengene når hun var 14år. Jobbet med barn og dyr fra hun var 16år. Utdannet seg som barne og ungdomsarbeider og senere barfottrimmer, mens hun hele tiden studerte hest og ridning på fritiden. Etterhvert traff hun handyman og trailersjåfør Øystein som hun giftet seg med i 2006. Øystein har alltid villet starte eget firma og Sandra hadde mange drømmer hun ikke turte gjøre noe med. Øystein er en som satser og tar sjanser og Sandra den som ikke tør å risikere det trygge. Men kombinasjonen ble veldig bra!

Vi kjøpte denne fantastiske plassen i 2010, enebolig, garasje, et lite anneks og mye skog. En drøm gikk i oppfyllelse! Da var det Øystein og Sandra, Leah på 4år, Jeremia på 5 uker og annenhver helg Emma 9år og Elias 7år. 

Den gang hadde vi 2 hunder, 2 hester og 1 ponni :-) Siden den gang har det blitt flere hester, fler ponnier og flere forskjellige dyr på gården :-) Og flere barn! 

Garasjen er utvidet, stall og tre leskur er bygget. Ridebane og turstier er laget og turveier utvides stadig. Vi har og satt hundrevis av meter med gjerde! ( Eller mest Øystein ;0 ) 

Vi har stadig noen prosjekter på gang. 

Nå mange år senere så har vi fortsatt hunder, enda flere hester, esel, geiter, kaniner, marsvin, katt, høner og kameler ! Vi har også fått en til sønn, Zachariah og to ekstrabarn ❤

unsplash